NOTÍCIES / Borsa de Treball per a treballadors/es en recerca de treball durant l’Hivern 2020-2021 Borsa de Treball per a treballadors/es en recerca de treball durant l’Hivern 2020-2021


28 setembre, 2020

Borsa de Treball per a treballadors/es en recerca de treball durant l’Hivern 2020-2021

Borsa de Treball per a treballadors/es en recerca de treball durant l'Hivern 2020-2021

La present és per informar-vos sobre una nova iniciativa que estem portant a terme des de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Es tracta d’una col·laboració amb el Gremi d’Ostaleria dera Val d’ Aran que consisteix en una borsa de treball per a treballadors/es en recerca de treball durant els mesos d’hivern i la temporada d’esquí 2020-2021 a establiments de temporada d’esquí.

Des de l’Associació creiem que aquest any, més que mai, és una oportunitat per tots/es aquells/es treballadors/es que no han pogut tenir l’oportunitat de treballar la temporada turística als nostres establiments hotelers. Per aquest motiu demaneu que feu extensiva aquesta informació a aquells/es que puguin estar interessats/des a treballar durant l’hivern 2020-2021.

A continuació us fem arribar el següent enllaç on els possibles candidats/es podran inscriure’s omplin un formulari amb informació sobre les seves dades personals i professionals i així poder conèixer amb anterioritat una mica el perfil dels candidats/es. Una vegada tinguem tota la recerca feta i els candidats/es inscrits/es, farem arribar tota la informació al Gremi d’Ostaleria dera Val d’ Aran i seran ells directament qui contactaran amb les persones interessades.


Notícies Relacionades