NOTÍCIES / Vine al Nadal que prepara Salou, Cambrils i Vila-seca, un munt d´activitats per gaudir en familia durant aquestes festes Vine al Nadal que prepara Salou, Cambrils i Vila-seca, un munt d´activitats per gaudir en familia durant aquestes festes


20 diciembre, 2018

Vine al Nadal que prepara Salou, Cambrils i Vila-seca, un munt d´activitats per gaudir en familia durant aquestes festes

Vine al Nadal que prepara Salou, Cambrils i Vila-seca, un munt d´activitats per gaudir en familia durant aquestes festes

Nadal a Vila-seca

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca, en marxa el proper dijous 27 al 30 de desembre de 17:00 a 20:00 hores al Pavelló Municipal d´Esports de Vila-seca. Compta amb una trentena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforç en la preparació i realització del Parc, amb la col·laboració d’entitats i col·lectius del municipi com són Creu Roja Joventut, Protecció Civil Vila-seca, els Mossos d’Esquadra i Satem.

L’entrada és solidària i caldrà portar aliments de llarga conservació per a lliurar al Banc d’Aliments de Vila-seca. Cal recordar que, un any més, gràcies al Rodaparcs el divendres 28 de desembre els petits podran aprofitar la seva entrada per anar al Parc de Nadal de Salou.

A més, com cada any, els dies 27, 28 i 29 de desembre a l’Espai Jove Casa dels Obrers, tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal Jove, amb activitats socials i esportives de 10.00 a 13.00 h i de 20.00 a 23.00 h.

Nadal a Salou

Del 27 de desembre fins el 5 de gener, es podrà gaudir del Parc de Nadal Xic´s al Pavelló de Salou Centre, de 10:00 a 13.00 / 16:00 a 20:00 hores, 1 de gener durant tot el dia i el 5 a la tarda romandrà tancat. El Parc de Nadal comptarà amb atraccions de fira, inflables, tallers, música i moltes activitats més.

També es podrà gaudir del Parc Jove amb activitats per joves a partir de 12 anys, amb torneigs de pàdel, futbol, tirs lliures, inflables, etc. Aquest estarà disponible el dissabte 29 i diumenge 30 de desembre al Pavelló de Ponent, de les 16 a les 20 hores. El dilluns 31 de desembre també es podrà gaudir de la Festa de Cap d’Any per acomiadar l’any 2018, amb DJ’s per als més grans i inflables per als infants, al Pavelló Ponent a les 00:30h. Caldrà recollir l’entrada amb invitació a partir del dia 17 de desembre al Punt d’Informació Juvenil de la Masia Tous de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h.

El Pare Noel arribarà a Salou el dilluns 24 de desembre a les 17:30h, després de travessar mig món, amb el seu trineu i acompanyat dels seus fullets. A més, vindrà envoltat d’animació i repartirà caramels al seu pas. Al dia següent, 25 de desembre, la Masia Catalana acollirà el Caga Tió i la xocolatada amb animació infantil a les 11:30 hores.

Nadal a Cambrils 

El nou programa “Juguem per Nadal”

El parc itinerant “Juguem per Nadal” omplirà de jocs i tallers Cambrils amb vuit propostes a diferents espais de la ciutat. El programa començarà el 27 de desembre al passeig Albert, on la companyia Tombs Creatius hi instal·larà 10 caixes amb una història i un personatge per descobrir i el cinema més petit del món. El 28 de desembre les activitats es traslladaran a la plaça del Pòsit i consistiran en tallers de tota mena, des de pintacares o xapes fins a dansa o percussió, a càrrec d’Àtic Educació, Estudi Gisel i Escola Crea’t.

El dimecres 2 de desembre la plaça de l’Ajuntament es convertirà en una pista de circ de la mà d’experts de categoria. La companyia Passabarret portarà la seva carpa Berta per posar a prova les habilitats dels més atrevits i atrevides i Txequi – Movem Muntanyes muntarà un circuit d’agilitat de fustes i cordes. La festa continuarà el 3 de desembre al passeig Miramar amb el laberint de gran format d’Itinerània de parets transparents, passadissos franquejats i enigmàtiques portes i l’espai d’oci intergeneracional de Toc de Fusta per descobrir i experimentar a través dels 21 jocs, autòmats i mecanismes d’en Crusó. Per acabar, el 4 de desembre, tornaran els tallers de sempre a la plaça de la Vila.

Altres actes destacats del programa són l’arribada de la llum de la pau, el concert de cloenda del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí, el concert solidari de l’Escola Municipal de Música per la Marató de Tv3, la cagada popular del tió de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, la Missa del Gall, l’obra de teatre “La ratera” a càrrec de La Teca, el Cap d’Any Jove amb la Banda Biruji i la Festa Fluor, i diverses activitats esportives.

D’altra banda, també hi ha el programa d’activitats organitzat per les tres associacions de comerciants i l’Ajuntament per dinamitzar la campanya nadalenca, que ja va començar el 5 de desembre amb el Mercat de Nadal de Vilacentre. Entre altres propostes, hi ha els tres tallers del Mercat de la Vila el 14, 22 i 29 de desembre, la pista de patinatge, el concurs d’aparadors i sorteig de la Unió de Botiguers – Cambrils Obert, i la campanya per la salubritat del mar, la recollida de taps solidaris, la benvinguda dels tions i la masterclass de swing de l’Associació Xarxa del Port.

Bones Festes!


Notícias Relacionadas