NOTÍCIES / PortAventura World, seleccionat com ‘Millor parc temàtic d’Europa’ en els World of Park Awards PortAventura World, seleccionat com ‘Millor parc temàtic d’Europa’ en els World of Park Awards


26 agost, 2019

PortAventura World, seleccionat com ‘Millor parc temàtic d’Europa’ en els World of Park Awards

PortAventura World, seleccionat com 'Millor parc temàtic d'Europa' en els World of Park Awards

L’espectacle ‘We Dance On Movies’ també han sigut reconeguts pels premis en aquest portal internacional.

PortAventura World ha sigut seleccionat com ‘Millor parc temàtic d’Europa’ als World Of Park Awards’ per vuitè any consecutiu.

L’espectacle ‘We Dance On Movies’ del parc temàtic hoteler tarragoní ha obtingut el guardó del ‘Millor Espectacle’ produït per un parc d’atraccions en l’àmbit Europeu en aquests premis i l’ha rebut també pe vuitè any consecutiu.

Els premis World Of Park Awards són atorgats pel portal internacional worldofparks.eu, dedicat a la informació sobre parcs temàtics i oci.

‘We Dance On Movies’ ha sigut una de les novetats de PortAventura World per aquesta temporada i proposa a l’espectador “fer un increïble viatge a través del món del cinema, amb una escenificació exquisita, les composicions musicals més cinematogràfiques i un sobrecollidor número acrobàtic”.

El parc temàtic i complex hoteler ha sostingut que “cada any, el ressort creix i reforça amb noves incorporacions” a la seva oferta d’oci familiar.

PortAventura World ha presentat una nova atracció aquesta temporada, ‘Street Mission’, que consisteix en una ‘Dark Ride’ dedicada a Sesame Street, i ha inaugurat el Hotel Colorado Creek.


Notícies Relacionades