NOTÍCIES / Estrenamos nueva web! Entra en www.costa-daurada.com Estrenamos nueva web! Entra en www.costa-daurada.com


21 diciembre, 2018

Estrenamos nueva web! Entra en www.costa-daurada.com

Estrenamos nueva web!        Entra en www.costa-daurada.com

Renovació de la nostra imatge corporativa

Acabem l´any 2018 amb la presentació de la nova imatge corporativa de la web de l´Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, just coincidint amb la celebració l´any 2019 dels 30 anys d´existència de l´entitat.

La nova  página  web https://costa-daurada.com, vol fomentar l´associacionisme entre els professionals del sector, vol ser més accessible als nostres socis i als altres agents relacionats amb la nostra activitat, facilitar la comunicació, és més atractiva i intuïtiva, faciliten la navegació i l´accés. A més inclou un apartat d´HOTELS, on es podrà accedir a una fitxa personalitzada dels establiments hotelers de Salou-Cambrils-La Pineda amb accés directe a la web de cada hotel, en cas que un client vulgui consultar preus, serveis, imatges del mateix establiment.

La informació s´estructura de forma clara, per donar més importància a aquells punts que interessen més al nostre associat com (notícies, formació, normativa hotelera, formularis i documents), en definitiva més transparent, també l´usuari accedirà a l´àrea privada, amb recursos descarregables o formularis de l´associació.

Es tracta d´una web responsive, accessible a través dels diferents dispositius mòbils.

Coneix les xarxes socials de l´Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

La bona presència en les xarxes socials és important actualment, pe això, l´associació té perfils a les xarxes Facebook, Twitter, Youtube, LinkedinInstagram.

La nostra intenció és oferir Canals de comunicació als socis de l´entitat, per interactuar d´una manera més senzilla, a més de difondre els continguts creats per l´associació amb l´objectiu dels interessos comuns del sector.Estem oberts als vostres suggeriments, idees i propostes, sempre amb la idea de millorar per oferir un bon servei.

Desitgem que la nova web us agradi i que serveixi per tenir una comunicació més directe amb vosaltres.

Gràcies per confiar en www.costa-daurada.com – Bon Nadal i Bon Any 2019.


Notícias Relacionadas