L´Associació / Història Història

Des de la seva fundació en 1989, va iniciar un camí independent per treballar sempre a favor del sector turístic dels nostres municipis.

Entitat patronal provincial sense ànim de lucre que agrupa a establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, units per promoure i defensar interessos comuns. Amb els nostres establiments associats representem prop de 100 hotels, el 80% dels establiments hotelers vacacionals de la província i amb més de 55,000 places, i dóna feina a més de 12.500 persones.

El principal objectiu de l’Associació Hotelera és la representació i defensa unitària dels interessos del sector hoteler de la província i satisfer les necessitats dels professionals i empreses hoteleres establint un vincle d’unió que fomenti l’intercanvi d’inquietuds, experiències i coneixements.

Entre les principals activitats que desenvolupa hi destaca la col·laboració i cooperació mitjançant la intermediació entre els associats i les diferents institucions públiques, universitats i organismes; l’intercanvi de coneixements del sector amb la finalitat d’implementar una millora continua per aconseguir l’excel·lència turística; fomentar la millora i capacitació de tots els professionals a través de l’organització de cursos de formació i, finalment, actuar corporativament per potenciar i promocionar la Costa Daurada com una destinació líder al Mediterrani.

També tenim present incrementar la competitivitat i sostenibilitat del Sector. Com a gran repte de futur, ens hem de plantejar el canvi climàtic i la nostra responsabilitat en la sostenibilitat de l ´industria turística. Serà un dels eixos fonamentals de la nostra activitat que definirà importants vectors de les tendències del futur.

Pensar en el compromís amb la qualitat, doncs és una inversió que repercuteix directament en el creixement i la salut de les empreses hoteleres.

 

“En la unitat  existeix la força,

podem moure muntanyes quan estem units”