NOTÍCIES / La cadena Oh!tels inaugura el Gran Hotel Almería La cadena Oh!tels inaugura el Gran Hotel Almería


20 desembre, 2018

La cadena Oh!tels inaugura el Gran Hotel Almería

hotel-almeria-costa-daurada

Incorpora el seu segon hotel urbà, el novè a Andalusia i suma un total de 16 hotels a nivell nacional
La inauguració oficial del Ohtels Gran Hotel Almería, que va començar a operar en període de proves el mes de setembre passat, ha comptat amb la presència del president de la Diputació Provincial d’Almeria i alcalde de Roquetas de Mar, Gabriel Amat; la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Almeria, Carolina Lafita; així com l’alcaldia, corporació municipal i la representació dels grups polítics de la ciutat amfitriona.

Ohtels Gran Hotel Almería aposta per una oferta de serveis per a esdeveniments i pretén impulsar el potencial gastronòmic de la regió d’Almeria

Durant els últims anys, la cadena hotelera ja ha establert un total de nou hotels a Andalusia, que sumats als set amb els quals ja compte en la Costa Daurada, la posicionen com una de les marques nacionals amb més establiments al llarg de les costes andaluses i catalanes, així com una de les de major creixement en 2017. Ara, Ohtels Hotels & Resorts enforteix la seva posició en la comunitat andalusa amb la incorporació del seu segon hotel de ciutat (el primer hotel plenament urbà va ser el OhtelsSant Antón de Granada).

El gerent de Vendes de Ohtels Hotels & Resorts, Xavier Graset, va afirmar durant l’acte d’inauguració que “continuem duent a terme els nostres plans de creixement aconseguint els objectius fixats, optimitzant els resultats econòmics, consolidant totes les nostres línies de producte i posicionant-nos com a gestors hotelers de primer nivell”.

Ohtels Gran Hotel Almería, situat estratègicament en el centre neuràlgic de la ciutat, va ser el primer hotel de quatre estrelles d’Almeria. L’establiment compta amb unes infraestructures que han estat adaptades i reacondicionadas per a la seva reobertura, segons les normatives vigents, especialment en l’apartat contra incendis i per a facilitar els accessos a les persones amb mobilitat reduïda. Entre les seves instal·lacions destaca la piscina, així com un restaurant i una completa oferta de serveis per a esdeveniments. Així mateix, s’han redecorado totes les habitacions de l’hotel.

Per part seva, el director de l’hotel, Miguel García, s’ha mostrat satisfet amb la reobertura de l’establiment, perquè “és un hotel que significa molt per a la ciutat d’Almeria, per la seva situació, per la seva història i per la seva aportació per a la població d’Almeria. Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes que aquest nou projecte sigui un èxit i ens obri portes com una destinació turística de primer ordre”.

Així, la cadena hotelera acaba l’any amb bones expectatives per a 2019, liderades per la reobertura del Ohtels Gran Hotel Almería, un emblemàtic establiment que contribuirà a dinamitzar l’ocupació, el turisme i l’activitat econòmica de la capital d’Almeria.

Font: Nexohotel


Notícies Relacionades